Veikala adrese
Pasūtiet zvanot
10:00-19:00 darbadienās
10:00-17:00 brīvdienās

Batuts ar rokturi melns 100cm (00003326)

48,00
Nav noliktavā
Paziņot kad būs pieejams
Batuts ar rokturi melns 100cm (00003326)
Kods: 00003326
Kāpnes Nav
Tīkls Ir
Diametrs 100 cm
Svars 6 kg
Garantija 2 gadi

Vai standarta treniņi ar hantelēm jums jau liekas garlaicīgi? Vai jūs sapņojat ne tikai par darbietilpīgu, bet arī jautru sportošanu? Mēs piedāvājam vismodernāko mūsdienīgo risinājumu - batuti ar rokturi fitnesa lēkāšanai! Tagad ikkatrs treniņš būs aizraujošs, un jūs atkal ienirsiet bērnībā!

Fitnesa lēkāšana ir aktuāla tendence veselīga dzīvesveida piekritēju vidū, kas ļauj uzlabot ne tikai figūru, bet arī kustību koordināciju, kā arī stiprināt vestibulāro aparātu. Nodarbības paredz aerobikas treniņu, kura laikā jūs sadedzināsiet liekas kalorijas, palielināsiet muskuļu tonusu, un pats galvenais - uzlabosiet garastāvokli!

Šis batuts ir aprīkots ar īpašu rokturi, kas kalpo kā balsts vingrinājumu pildīšanas laikā. Saliekama konstrukcija ļauj viegli pārvietot šo fitnesa ierīci, kad tas ir nepieciešams. Batuta izturīgas tērauda kājas garantē vingrošanas rīka drošību – ļaujiet vaļu savai enerģijai!

Īpaši veselīgas lēkāšanas nodarbības jūs varēsiet izbaudīt vasaras laikā, ja izvietosiet batutu ārā - jūsu mājas pagalmā vai vasarnīcā. Ieslēdziet ritmisko mūziku un sāciet jautras aktivitātes! Šis modernais trenažieris būs lieliska dāvana tiem, kas seko jaunākajām aerobikas tendencēm. Esiet trendā kopā ar fitnesa batutu!

  • Batuta diametrs: 100 cm;
  • Kājiņas: 6 gb.;
  • Atsperes: cinkota tērauda atsperes;
  • Konstrukcija: saliekama;
  • Maksimālais lietotāja svars: 100 kg;
  • Izmērs: 100 x 104-137 cm;
  • Svars: 6 kg.
Ar šo preci pērk

Google Reviews Morex.lv Atsauksmes Morex.lv
4.7
Aksels
Aksels
pirms 4 mēnešiem
Paldies par preci, ļoti ātra piegāde salīdzinoši ar citiem veikaliem te daudz lētāk var nopirkt preces tpc iesaku visiem šo veikalu Morex.lv
Sandis
Sandis
pirms 2 nedēļām
Pasūtīju sporta preces, laba kvalitāte un ātra piegāde, cenas ir apmierinošas, iesaku visiem šo internetveikalu
Aigars
Aigars
pirms 3 nedēļām
Pasūtījumu saņēmu divu dienu laikā kă bija solīts.Ar pasūtīto preci esmu apmierināts.Paldies šim veikalam,pasūtīšu vēl.
Vitaly
Vitaly
pirms 5 mēnešiem
Iegādājos SUP dēli interneta veikalā- esmu ļoti priecīgs par ļoti ātru un operatīvu pasūtījuma apstrādi. Dēli pasūtīju iepriekšējā vakarā un nākošās dienas rītā jau devos tam pakaļ. Lieliska komunikācija un atsaucīgi darbinieki! Paldies, Noteikti ieteikšu arī draugiem!