Veikala adrese
Pasūtiet zvanot
10:00-19:00 darbadienās
10:00-17:00 brīvdienās

LED lampa StudioKing COB CSL-100W

149,00 €
134,95
-10 %
1 ir veikalā
Saņem Veikalā Uzreiz! Rīgā, Latgales (Maskavas) 418B
Piegāde
Cena
Datums
LED lampa StudioKing COB CSL-100W
Kods: B-572080
Tips Lampa
Jauda 100 W
Svars 0.940 kg
Garantija 2 gadi

StudioKing CSL-100W ir jaudīga, ekonomiska LED gaisma priekš studijas. Krāsu temperatūra 5600K nodrošina dabisku dienasgaismu, bet iebūvēts jaudīgs COB nodrošina 56 700 luksi gaismas 50 centimetru attālumā. Pateicoties CRI vērtībai 96, ar dabīgām krāsām. CSL-100W ir Bowens/Linkstar stiprinājums.

Lai ieslēgtu lampu, nospiediet uz augšu pogu aizmugurē. Lampai ir 2 barošanas veidi: ar komplektācijā iekļauto strāvas adapteri un ar divām NP-F baterijām (nav iekļautas). Tomēr, ņemot vērā lampas lielo jaudu visstabilākajai darbībai, mēs iesakām fiksēto barošanas avotu.

Lampai ir displejs, kurā var redzēt, cik uzlādēts ir akumulators un kādā spilgtumā ir iestatīta gaisma. CSL-100W gaismu var regulēt ar grozāmo pogu. To var izdarīt pakāpeniski, no 0 līdz 100%. Komplektā ir arī tālvadības pults, kas ļauj regulēt spilgtumu par 10% un var izvēlēties vienu no diviem motīvu efektiem; strobe (ātri mirgo) un intervāls (bezpakāpju pulsēšana). Kā arī Jūs varat izmantot tālvadības pulti, lai pilnībā ieslēgtu un izslēgtu lampu. Tas ir noderīgi, piemēram, strādājot ar vairākām lampām; tādā veidā Jūs varat vadīt visas lampas vienlaikus.

Pateicoties rokturim, CSL-100W var viegli turēt rokā, ļaujot ātri pielāgot LED gaismas pozīciju. Bet lampu ir arī iespējams novietot uz gandrīz jebkura lampas statīva. LED lampai ir USB ports, ar kura palīdzību Jūs varat uzlādēt viedtālruni vai citu USB ierīci (5V 2A). 
Komplektācija:

  • 1x CSL-100W LED lampa ar rokturi;
  • 1x tālvadības pults;
  • 1x atstarotājs;
  • 1x aizsargapvalks;
  • 1x strāvas adapteris 16V, 7A

Google Reviews Morex.lv Atsauksmes Morex.lv
4.7
Fjodors
Fjodors
pirms nedēļas
1, 2, 3!!! Un sūtījums saņemts! Jāiet tik uz ūdens izmēģināt. Uz ūdens izmēģināts! Ir tā vērts tas pirkums! Paldies morex.lv par ātro reakciju/ izsūtīšanu/ precizējumu pa telefonu.
Aksels
Aksels
pirms 4 mēnešiem
Paldies par preci, ļoti ātra piegāde salīdzinoši ar citiem veikaliem te daudz lētāk var nopirkt preces tpc iesaku visiem šo veikalu Morex.lv
Sandis
Sandis
pirms 4 nedēļām
Pasūtīju sporta preces, laba kvalitāte un ātra piegāde, cenas ir apmierinošas, iesaku visiem šo internetveikalu
Aigars
Aigars
pirms mēneša
Pasūtījumu saņēmu divu dienu laikā kă bija solīts.Ar pasūtīto preci esmu apmierināts.Paldies šim veikalam,pasūtīšu vēl.